Dala mare-6 cm-Symm 51

Symmetrica
14,00 Lei

Poate fi folosit pentru:

  • Șanțuri scurgerea apei

  • Rigole

  • Taluzuri

Marime: 500x500x60 mm


Grosime: 60 mm


Culoare: Gri


La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C753-6186-8317 Ai nevoie de ajutor? 0740212212 / 0720550243
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Durata de viață a produselor de tip pavaj diferă în funcție de materiile prime și tehnologiile folosite. Pavajele de tip clasic din portofoliul Symmetrica au o durată de viață de cca. 20 de ani*.

Datorită sistemului Aqua Protect și a tehnologiilor folosite, produsele speciale din gama Symmetrica Select beneficiază de o durată de viață de cca. 25 de ani, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura mai mult de amenajările exterioare.

 

Garanție

Liniile tehnologice proprii ne permit să dezvoltăm produse durabile, fără niciun compromis de calitate. În acest mod vă putem oferi o garanție** de 5 ani pentru produsele de pavaj clasic și 10 ani garanție pentru produsele din gama Symmetrica Select.

 

Sistemul Aqua Protect

Infiltrarea apei în suprafața pavelelor este una dintre cele mai întâlnite cauze ale deteriorării pavelelor. Am dezvoltat alături de echipa noastră de ingineri sistemul Aqua Protect care apără pavele de infiltrațiile lichidului, păstrându-i totodată suprafața vie și crescând rezistența în timp a produsului. Toate produsele premium sunt tratate cu Aqua Protect! 

Sistemul Aqua Protect este aplicat tuturor produselor din gama Symmetrica Select și poate fi aplicat la cerere și altor produse din portofoliul nostru. 

 

Rezistent la îngheț și sare pentru degivrare

Produsele Symmetrica trec cu bine prin anotimpul rece, garantând rezistența la îngheț și sare pentru degivrare. Pentru dezghețarea suprafețelor pot fi folosite numai soluții de topire indicate pentru beton. Se recomandă evitarea soluțiilor pe bază de sulfați care pot deteriora betonul.

 

Certificat CE

Produsele Symmetrica sunt de cea mai înaltă calitate, corespunzând standardelor CE în domeniu și putând fi comercializate în toate țările Uniunii Europene. Produsele noastre sunt verifiate conform EN 1338 (pentru pavele), EN 1339 (pentru dale) și EN 1340 (pentru borduri).

 

Rezistent la uzură

Symmetrica garantează rezistența la uzură a produselor sale, conform normelor în vigoare pentru produsele de beton.

 

Rezistent la trafic greu

Produse special dezvoltate (grosime de 8-10 cm) pentru a rezista la trafic carosabil greu, cu autovehicule mai mari de 7,5 tone. Produsele sunt recomandate pentru spații exterioare de tipul parcărilor, parcurilor industriale, benzinăriilor etc.

 

Recomandat pentru trafic ușor

Produse recomandate pentru trafic ușor pietonal sau carosabil cu autovehicule de maximum 7,5 tone. Grosimea de 5-6 cm le fac ușor de manevrat și montat pentru spații ca trotuare, parcări personale, intrări garaj, etc.

 

Trafic pietonal

Produse recomandate pentru traficul pietonal, de zi cu zi.

 

Rezistent la UV

Datorită materiilor prime și tehnologiilor folosite, produsele Symmetrica sunt protejate împotriva razelor UV. Astfel pavelele își păstrează frumusețea și culorile vii pe perioade îndelungate de timp.

 

Mix perfect

Produsele Symmetrica din aceeaşi gamă sau chiar din game diferite pot fi montate împreună pentru o combinaţie unică. Cereţi sfatul consultanţilor noştri pentru a vedea ce produse se potrivesc împreună.

 

Mix color

Produse premium, de design, care se evidențiază prin culoarea specială a suprafeței, obținută prin amestecul a două sau trei culori diferite. 

 

Sistemul Creativo

Majoritatea produselor Symmetrica pot fi montate în diverse forme şi scheme de montaj. Aveţi nevoie doar de imaginaţie pentru a obţine combinaţii diferite cu acelaşi tip de produs. Pentru sugestii privind diferite scheme de montaj, vă rugăm consultați anexele de la sfârșitul catalogului.

 

Eco system

Schema de montaj a produselor și forma acestora permite înierbarea suprafeței dintre pavele și trecerea apei. Aceste produse sunt perfecte pentru amenajările care vor să îmbine aspectul natural al ierbii cu cel al betonului.

 

Finisare specială

Produse premium care au beneficiat de un tratament special de finisare a suprafeței, care le asigură un aspect deosebit. 

 

Finisaj antichizat

Produse care au beneficiat de un tratament special de finisare (sfărâmarea marginilor), care le asigură un aspect antichizat, similar pietrelor folosite pe drumurile romane. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!